Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2022

Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası Eğitimi Düzenlendi

Dış Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından 16.12.2022 Cuma günü "Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey" eğitimi düzenlendi. Yetkilendirilmiş Yükümlü Derneği (AEO) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Altay YEGİN'in vermiş olduğu eğitim, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Bandırma MYO öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü. Yetkilendirilmiş yükümlü statüsü ve gümrük konularında bilgilerin aktarıldığı eğitim, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel'in plaket takdimi ile son buldu. Eğitime katılan öğrenciler, Yetkilendirilmiş Yükümlü Derneği tarafından düzenlenecek katılım belgesini almaya hak kazandı.