Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023

Gösterim: 265

MSC Gemi Acenteliği A.Ş.'ne Teknik Gezi Düzenlendi

Dış Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkezi'miz tarafından konteyner taşımacılığında kapasite açısından dünyanın en büyük hat işletmesi Mediterranean Shipping Company’nin Bursa ofisine teknik gezi düzenlendi.

Öğle yemeği ile başlayan teknik gezi MSC Bölge Müdürü Arzu AVŞAR’ın denizcilik sektörü, dünyada ve Türkiye’de konteyner taşımacılığı, lojistikte güncel konular ile ilgili sunumu ve denizyolu taşımacılığında kullanılan dökümanların incelenmesi ile devam etti. Ardından MSC Bursa Yük Teslim İşlemleri Yöneticisi Hüseyin BAYRAKTAR denizyolu taşımacılığında dijitalleşme ve taşımacılıkta kullanılan belgelerin elektronik ortamda düzenlenmesi hakkında bilgilendirme gerçekleştirdi. MSC İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Ceren ERKÖSE ÇALIŞKAN MSC’de insan kaynakları uygulamaları ve MSC’de kariyer planlaması hakkında öğrencilerimize bilgi aktarımında bulunurken ziyaret, öğrencilerimizin sorularının cevaplanması ve MSC’nin hediye takdimi ile sona erdi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen teknik gezide öğrencilerimiz denizcilik sektörüne dair güncel gelişmeler, dijitalleşme, kariyer planlaması ve uluslararası lojistiğe dair birçok konu hakkında bilgi sahibi oldu.


Fotoğraflar