Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022

Akreditifin Teknik ve Operasyonel İşleyişi Eğitimi

20.05.2022 Perşembe günü 09:00 - 15:00 saatleri arasında Amfi-4'te Dış Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkezi'miz tarafından Akreditifin Teknik ve Operasyonel İşleyişi Eğitimi düzenlenecektir. Eğitim, Türk Eximbank - Türkiye İhracat ve Kredi Bankası A.Ş., Türkiye Bankalar Birliği, T.C. Merkez Bankası A.Ş. ve birçok ihracatçı birliği başta olmak üzere çeşitli kamu ve özel bankalarda eğitimler veren ve dış ticaret konusunda birçok kitabı olan RB Lecturer kurucusu Reşat Bağcıoğlu tarafından verilecektir. Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi düzenlenecektir. Katılım için afişteki QR koddan kayıt oluşturulması gerekmektedir. Eğitim üniversitemizin tüm akademisyen ve öğrencilerine açıktır.