Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2020

Hyundai Assan Fabrika Gezisi

Merkezimiz tarafından 25 Şubat 2020 tarihinde Kocaeli’nde bulunan Hyundai Assan Fabrikasına teknik gezi gerçekleştirildi. Öğrencilerin teknik ve mesleki bilgilerini arttırmak amacıyla düzenlenen geziye, Dış Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özer YILMAZ, Merkez Müdür yardımcısı Öğr. Gör. İlknur TANRIVERDİ, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Hayrullah ALTINOK ile birlikte Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Denizcilik Fakültesi ve Sosyal Bilimler Enstitüsünde öğrenim gören lisans ve yüksek lisans öğrencileri katıldı.

Gezide Hyundai Assan fabrikası Halka İlişkiler Uzmanı Yılmaz Dağlı tarafından fabrikanın üretim süreçleri, tedarik zinciri ve lojistik uygulamaları hakkında öğrencilerimize detaylı bilgi aktarımı gerçekleştirildi.